Varmt välkomna till informationssidan om vår tävling Stonecastle Battle! På denna sida återfinns information och även spelprogrammet när det publiceras.

2024-03-25
Borgstena IF vill rikta ett jättestort tack till alla deltagande klubbar, ledare, spelare och anhöriga för att ni ville åka till Borgstena och vara med på tionde upplagan av Stonecastle Battle! Det var en fröjd att så se alla spelare kämpa på i hagarna!

Vill även rikta ett stort tack till alla funktionärer som lade ner mycket tid och slit på årets tävling!

Vi ses igen!

2024-03-14
För att se samliga spelare, klasser etc hänvisar vi till sidan på ondata. Den återfinns här!

Spelprogrammet har nu skrivits och kan laddas ner här!

Varmt välkomna nästa helg!

PS. Samtlig fakturering är gjord, således finns ingen möjlighet till avanmälan utan betalning.

2024-03-11
Många deltagare även i årets turnering vilket är mycket roligt! Det finns inga platser att erbjuda just nu. Vi har ett par spelare på kö som vi ser över. Spelprogrammet håller på att förberedas just nu. Deltagarna är uppladdade till ondata, och som ofta förr kommer högsta poängklassen att starta senare. Håll koll på den så ni inte missar det. Återkommer med spelprogram snarast.

2024-03-01
Lördagen är i princip full nu, kommer att sätta på kö primärt och se efter innan bekräftelse. Söndagen fortfarande möjlig.

2024-01-26
Välkomna till årets Stonecastle Battle! Tävlingsinbjudan till årets Battle som spelas 23-24 mars finns nu att ladda ner här nedan!

Frågor skickas till: stonecastle@borgstena.nu

Ladda ner inbjudan HÄR!

Sponsorer